گوردخمه دکان داوود یکی دیگر از بناهای تاریخی استان کرمانشاه است که در در 3 کیلومتری جنوب شرقی سر پل ذهاب و در ابتدای جاده موسوم به  انزل قرار گرفته است. این گوردخمه تاریخی که در دوازده متری سطح زمین و در دل یک صخره قرار دارد در سال 1310 هجری شمسی در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده است. برخی معتقدند این گوردخمه یکی از بناهای تاریخی برجای مانده از دوره مادها است اما برخی دیگر ان را متعلق به دوره هخامنشیان می دانند. گوردخمه دکان داوود در زبان کردی با نام کل داو شناخته می شود و به شکل یک چلیپا طراحی شده است.

در مقابل ورودی گوردخمه یک ایوان مستطیل شکل تعبیه شده است. این ایوان در قسمت جلویی دارای شصت متر طول است اما قسمت عقبی ایوان چیزی در حدود سی و سه متر طول دارد. عرض این ایوان کمی بیشتر از نود و پنج  متر و ارتفاع آن در حدود شصت متر است. انچه در اطراف این ایوان به چشم می خورد قاب هایی حجاری شده است که اطراف ایوان را تزئین کرده اند. به نظر می رسد در ورودی این گوردخمه دو ستون سنگی قرار داشته است که بر اثر گذر زمان فرسایش یافته و تخریب شده اند اما هنوز هم سرستون ها و پایه های این ستون ها برجای مانده اند. ورودی گوردخمه در دیوار پشتی ایوان قرار گرفته است اما دسترسی به داخل این گوردخمه اکنون میسر نیست.

در داخل گوردخمه چند گودی به شکل طاقچه به چشم می خورد.  بنابر نظرات کارشناسان تاریخی این طاقچه ها محلی برای قرارگرفتن نذورات بوده است. در وسط گوردخمه نیز یک حفره بیضی شکل که گور نام دارد قرار گرفته است. اما در نمای بیرونی گوردخمه و در قابی مستطیل شکل تصویر مردی با ردایی بلند حکاکی شده است که یکی از دستان خود را به سوی آسمان بلند کرده و در حال نیایش است. به نظر می رسد این مرد که تنها نیمرخ آن حجاری شده است نوه ضحامک پادشاه هخامنشیان است که در حال طلب آمرزش برای پدربزرگ خویش است. بنابر نظر کارشناسان این گوردخمه نیز در اصل متعلق به ضحاک پادشاه هخامنشی است. دکان داوود یکی از زیارتگاه های اهل حق است و در نزد پیروان این فرقه از جایگاه ارزشمندی برخوردار است. در پایین دست این گوردخمه نیز قبرستانی قدیمی قرار داد که تا چند دهه پیش همچنان مورد استفاده قرار می گرفته است.